FORMATIONS ET EVENTS

Vous êtes ici

Zinner Circle - Cinema Palace

11-09-2018 18:30 à 22:00

 

Beste Zinnervrienden,

Zinner Circle in de “CINEMA PALACE” met Keynote Els AMPE, Brusselse Schepen en Philippe VAN PARIJS, Brussel Hoogleraar UCL & Filosoof.

'Zinner' staat voor een avond top netwerking op een mooie locatie, een boeiende Keynote en een kwalitatief walking dinner; de ideale gelegenheid om in een aangename sfeer uw professioneel netwerk uit te breiden.

Als Brusselse werkgeversorganisatie vertegenwoordigt BECI duizenden ondernemingen, van groot tot klein. In het bijzonder voor alle Nederlandstalige ondernemers die werken en zaken doen in Brussel, organiseert BECI op dinsdag 11 september a.s. haar volgende Zinner Circle.

BECI biedt u de gelegenheid om “CINEMA PALACE”, de vernieuwde legendarische bioscoopzaal in het hartje van Brussel te (her)ontdekken.

De voormalige en legendarische cinemazaal « Pathé Palace » is sinds 28 februari terug open. Na een volledige vernieuwing en onder de nieuwe naam “Cinema Palace” is dit dé plek voor art house films, lokale gastronomie en evenementen in het centrum van Brussel. Zowel de cinefiel, de filmprofessional, als zij die op zoek zijn naar een gezellig avondje uit of een leuke familie uitstap, kunnen in Palace terecht voor hun filmbeleving in een historisch art-deco gebouw.

Als KEYNOTE verwelkomen we Mevrouw Els AMPE, Brussels Schepen van Openbare werken, Mobiliteit en Nederlandstalige aangelegenheden, die onze gastvrouw is in de Brusselse voetgangerszone, en Professor Philippe VAN PARIJS, Brussel Hoogleraar UCL en Filosoof, de man achter ‘Picnic the Streets’ en het ‘Marnixplan’, die u zijn nieuw boek ‘Belgium. Een utopie voor onze tijd’ komt voorstellen.

Dankzij BECI kan u op het einde van de avond een gratis exemplaar van het boek meenemen naar huis!

PROGRAMME

Description du Programme: 

18.30 uur - Onthaal

19.00 uur - Welkomstwoord door Olivier Rey, directeur Palace & onthaal door Christian Sanders, voorzitter Zinner Circle

Keynote

Els AMPE, Brussels Schepen van Openbare Werken, Mobiliteit en Nederlandstalige Aangelegenheden, onze gastvrouw in de Brusselse Voetgangerszone

Philippe VAN PARIJS, Brussel Hoogleraar UCL en Filosoof, de man achter ‘Picnic the Streets’ en het ‘Marnixplan’, stelt zijn nieuw boek aan u voor ‘Belgium. Een utopie voor onze tijd’

20:00 - Zinnerwandelbuffet & networking

22:00 - De Circle is rond!

PARTICIPATION

Pour les membres BECI: 75 euros (excl. BTW)
Pour les non-membres: 120 euros (excl. BTW)

Pour agrandir le networking, vous avez la possibilité d'amener une 2e personne gratuitement avec vous. 

CONTACT

Zinner Team - zinner@beci.be

OÙ ?

Cinema PALACE – Avenue Anspach 85 – 1000 BRUXELLES Cinema PALACE – Avenue Anspach 85 – 1000 BRUXELLES