bouw uw Netwerk uit!

bouw uw Netwerk uit!

Onvoorziene ontmoetingen zijn in business soms – en zelfs vaak – van groot belang. Waardevolle contacten ontstaan meestal in een ongedwongen sfeer. De voorwaarden scheppen voor dergelijke doorslaggevende ontmoetingen, dat hoort ook tot BECI’s takenpakket. Via onze evenementen, elk met een eigen originele formule, bouwt u een waardevol zakelijk netwerk op. Ontdek onze gezellige After Works, praktische Speed Business Lunches, Garden Party, en nog veel meer. Wij hopen alvast u op een van onze evenementen te mogen ontmoeten.

Naar onze evenementen

LEVENSLANG LEREN, LEVENSLANG GROEIEN

Levenslang leren vergroot uw inzetbaarheid en concurrentievermogen. In een wereld waar constante groei, moderne technologieën en nieuwe wetgevingen centraal staan, is het noodzakelijk om zichzelf regelmatig bij te scholen. BECI heeft een brede waaier aan opleidingen die u helpen bij uw persoonlijke ontwikkeling: opleidingen over sociaal en commercieel recht, management, marketing en communicatie, ICT, enz. Bovendien bieden we ook opleidingen op maat aan. Vertel ons uw noden en wensen, dan stellen wij u een programma voor!

Naar onze opleidingen

ONZE PROGRAMMA'S

Ontdek onze opleidingen

Om onze programma's
ONZE PROGRAMMA'S

Profiteer van Subsidies voor onze opleidingen

Er bestaan verschillende steunmaatregels om ondernemers een financiële tegemoetkoming te geven wanneer ze opleiding of advies aankopen. De opleidingen bij BECI zijn erkend, ondernemers kunnen dus beroep doen op deze subsidies. In het Brusselse Gewest hebben kmo’s, die voldoen aan de voorwaarden, recht op een premie van -50% van het geïnvesteerde bedrag, dat minimaal €1 000 is. In Vlaanderen bestaat de kmo-portefeuille, met een premie van 30% (voor middelgrote ondernemingen) of 40% (voor kleine ondernemingen) van het geïnvesteerde bedrag.

Meer informatie gebruiksaanwijzing